E-savjetnik

Zatražite savjetovanje putem videokonferencije

COVID-19 epidemija utječe u velikoj mjeri na naše živote. Socijalni kontakt između proizvođača i stručnjaka Instituta uglavnom se ovih dana obavlja putem e-maila i telefona. Standardni način zaprimanja vaših upita i dalje je dostupan putem e-maila office@krs.hr. Direktan kontakt se izbjegava, međutim u poljoprivrednoj proizvodnji prilično često postoji potreba za savjetovanjem “licem u lice”. Kako bismo omogućili kontinuirani savjetodavni rad za poljoprivrednike “licem u lice”, u ovo vrijeme karantene i izolacije, Institut otvara mogućnost savjetovanja putem aplikacije ZOOM.

Kako koristiti ZOOM aplikaciju za savjetovanje?

Prvo trebate instalirati ZOOM aplikaciju. Poveznice za preuzimanje ZOOM aplikacije su:

Za zakazivanje sastanka pošaljite poruku i ukratko obrazložite upit:

Informacije o zakazanom sastanku, među kojima su najbitnije datum i vrijeme sastanka i meeting ID dobit ćete na email te ćete moći pristupiti savjetovanju.

* * * * *

Dezinfekcija u proizvodnji

Kao i ostali sektori gospodarstva, poljoprivredni proizvođači su također pogođeni COVID-19 epidemijom. Otvaraju se određena specifična pitanja za uzgajivače i proizvođače kao što je: koje dodatne dezinfekcijske mjere treba poduzeti kako bi osigurali sigurnost radnika i poljoprivrednih proizvoda? Najvažnije u ovome trenutku je slijediti preporuke o čišćenju i dezinfekciji od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ).

Pratite najnovije preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/